Equip – Persones apassionades

PERSONES APASSIONADES

Ens desvivim per estar al dia i oferir una odontologia de qualitat feta amb el cor. Feta amb el cor vol dir feta amb passió i desde la més estricta i rigurosa indicació clínica. No fem res que no sigui del tot necessari, que no sigui per al teu bé. La seguretat d’uns tractaments ben indicats en base a un bon diagnòstic és la millor garantia. Som un equip de persones que ens desvivim per tu. Odontologia de qualitat feta amb el cor.

SERGI ROSELL

ODONTÒLEG UB

COEC 2786

El Sergi és un apassionat sense remei. Sempre es desviu per tothom sense mesura. Exigència i capacitat didàctica al servei dels seus pacients/amics. Responsable de l’àrea d ’Implantologia Avançada i Solucions Protètiques.

ÀNGELS MATUTE

INFERMERA UdL

COILL 2157

L’Àngels és pur servei. Mare de 5 fills, té capacitats logístiques i organitzatives il·limitades. Responsable de l’àrea d’Higiene Bucodental i Tractaments Periodontals.
Els seus valors la fan una persona molt propera.

HÈCTOR QUINTANA

ODONTÒLEG UB
COEC 8096

L’Hèctor és un Lleidatà amant de la natura i la muntanya. El bon criteri i l’honestedat són valors que el fan un professional que transmet seguretat i confiança. Responsable de l’àrea de Solucions Estètiques i Conservadores Dentals.

MARIA TABERNER

ODONTÒLEG UB

COEC 7286

La Maria és una persona detallista i prudent.
Transpira bondat i delicadesa amb els més petits. Responsable de l’àrea d’Ortodòncia Fixa, Ortodòncia Invisalign® i Ortopèdia Dentofacial.

MERCÉ MATUTE

ANESTESISTA UdL

COMLL 3442

Tenir a la Mercè en l’equip és tot un luxe. És l’anestesista de la consulta i en ella confiem el benestar del les intervencions més delicades. Transmet molta seguretat i confiança als nostres pacients.

PEPI LARA

AUXILIAR CLINICA

ATENCIÓ A PACIENTS

GESTIÓ STOCKS I COMPRES

La Pepi mare de 2 fills, és l’auxiliar amb més experiència del nostre equip. Estima la seva feina i se la fa seva en cada detall. La seva entrega incansable fa que tots, ens sentim més tranquils quan hi és ella.

AINHOA SÀNCHEZ

AUXILIAR CLINICA

ATENCIÓ A PACIENTS

La Ainhoa és la persona més jove del nostre equip. Combina els seus estudis universitaris amb la feina d’auxiliar de clínica dental. Les seves ganes d’aprendre faran d’ella una gran professional.

MARIA JOSÉ BOLADERES

AUXILIAR DE CLÍNICA

ATENCIÓ A PACIENTS   

La Maria José és Balaguerina de cor i esperit. La seva feina d’auxiliar durant anys de la mà de l’entranyable Dr. Josep Angel Figuerol DEP, l’ha dotat d’una gran experiència i d’una extraordinària sensibilitat. És un goig tenir-la en el nostre equip.