Les virtuts de l’Ortodòncia Invisalign

Slider

Les virtuts de l'Ortodòncia Invisalign

El tractament d’Ortodòncia Invisible Invisalign® està basat en la tecnologia 3D que permet generar els moviments necessaris per a corregir la posició dentària i així millorar l’oclusió. Tota la planificació de cada cas es pot visualitzar prèviament gràcies al ClinCheck Virtual.

Els aliniadors dentals Invisalign® es frabriquen en el laboratori Invisalign d’Amsterdam. Es reben esterilitzats i segellats en bosses estanques i preparats per el seu ús seqüencial.

Els tractaments Invisalign® són els més còmodes i els que menys notaràs. Són els que permeten la millor higiene dental, ja que es poden treure. Permeten disfrutar plenament de les menjades, ja que es pot menjar sense els aliniadors. És el sistema d’Ortodòncia ideal per practicar esports. Invisalign® no altera el teu estil de vida i ningú notara que ho portes.

El Doctor et recomana

Diagnòstic

La base d'un bon tractament és un bon diagnòstic. Anàlisi de Models. Càlcul Cefalomètric. Predicció de Creixement. Radiodiagnòstic Digital

Invisible

Amb la tecnologia 3D assistida per ordinador és possible fer ortodòncia sense que ningú se n'adoni que en portes

Rapidesa

L'Ortodòncia de Baixa Fricció a revolucionat el món de l'ortodòncia d'arc recte. Mai havia estat possible tanta suavitat i rapidesa

Pronòstic

Els casos que presenten alteracions òssies es tracten de forma precoç per millorar el pronòstic ortodòntic