Què és el disseny digital del somriure?

Hi han eines informàtiques que permeten analitzar els paràmetres d’una rialla perfecta i mirar de traslladar-la a cada persona en concret. Es tracta d’una simulació en 3D de com podrien ser les dents d’una persona per a que ens oferís el somriure més bonic possible. Per tant es tracta d’una potent eina diagnòstica i de … Llegiu més Què és el disseny digital del somriure?

És normal que em surti sang de les genives al raspatllar-me les dents?

Unes genives sanes haurien de resistir la fricció de l’aliment al mastegar o la fricció del raspall al rentar-nos les dents, sense sagnar. Per tant el sagnat no és normal. Si ens sagnen pot ser un signe d’inflamació i infecció que no hauríem de menystenir. El més recomanable seria començar raspallant-nos les dents 3 cops … Llegiu més És normal que em surti sang de les genives al raspatllar-me les dents?

Què són les aftes bucals i com es poden tractar?

Les aftes bucals són lesions ulceratives molt freqüenta a la cavitat bucal. Tenen uns 5 mm de tamany i no són contagioses. Tenen color blanquinós i envoltades per una àrea vermella. Són molt molestes. Poden ser signe d’altres patologies ( lesions infeccioses, malalties mucocutànees, neoplàsies, patologia inflamatòria crònica intestinal… ) Es creu que tenen una … Llegiu més Què són les aftes bucals i com es poden tractar?

L’equip Dent Ferma tenim el goig de celebrar el casament de la nostra companya Patrícia

El dia 13 de Juliol de 2019 tot l’equip de DENT FERMA  vam tenir el goig de celebrar el casament de la Patri i el Carles. Una fantàstica ocasió per aplegar-nos amb el desig que el projecte vital d’aquesta parella tingui tota la sort de món.  Val a dir que la celebració va ser una … Llegiu més L’equip Dent Ferma tenim el goig de celebrar el casament de la nostra companya Patrícia

La Dra. Maria Taberner completa el màster d’Invisalign OIF (Formació en Ortodòncia Invisible) a Barcelona

La Dra. Maria Taberner i Vallverdú ha cursat la certificació oficial del Sistema d’Ortodòncia INVISALIGN en el centre de Formació d’Ortodòncia Invisible ( OIF ) de Barcelona. Amb aquesta formació els nostres pacients podran disposar dels millors tractaments i resultats en ortodòncia invisible que ofereix avui en dia la tecnologia assistida per ordinador.

Quin raspall de dents és millor, l’elèctric o el manual?

Hi ha moltes persones que ens preguntem si seria millor substituir el nostre raspall manual per un d’elèctric. Creiem que és millor un d’elèctric. Perquè en persones amb dificultat de moviment, el raspall elèctric pot substituir el moviment de la ma. El raspall fa tota la feina ja que només cal passejar-lo per totes les … Llegiu més Quin raspall de dents és millor, l’elèctric o el manual?

La Dra. Maria Taberner i Vallverdú acaba amb èxit el postgrau d’experta en aparatologia fixa d’ortodòncia que ha cursat a Madrid durant els anys 2018-2019

La Dra. Maria Taberner i Vallverdú ha completat la seva formació acadèmica amb el Postgrau d’Ortodòncia Fixa impartit a Madrid durant els anys 2018 i 2019. Aquesta formació acadèmica de postgrau capacita a la Dra. Maria Taberner per a oferir les millors solucions als nostres pacients que necessiten una correcció dental que millori la seva … Llegiu més La Dra. Maria Taberner i Vallverdú acaba amb èxit el postgrau d’experta en aparatologia fixa d’ortodòncia que ha cursat a Madrid durant els anys 2018-2019

És normal tenir sensibilitat dental als canvis de temperatura?

La sensibilitat dental és un símptoma bastant comú que afecta a una de cada 8 persones adultes. Es dóna principalment entre 25 i 45 anys. Es caracteritza per un dolor breu i agut ocasionat per la exposició de la dentina a estímuls externs, tèrmics, tàctils, osmòtics o químics. En alguns casos són símptomes associats a … Llegiu més És normal tenir sensibilitat dental als canvis de temperatura?