Digital Smile Design

Slider

Digital Smile Design

El Disseny Digital de la Rialla o Digital Smile Design ( DSD ) ens permet discernir quins són els volums i dimensions dentals més adients per cada persona i traslladar el disseny sobre una imatge del pacient amb rialla alta.

Totes les consideracions del disseny (longituts, tamanys relatius, proporcions i simetries) es poden traslladar fidelment a la boca del pacient gràcies a la Tècnica del Mock-Up. Tenir l’experiència de com ens veuriem amb unes dents més boniques és possible gràcies al digital smile design.

Res queda a l’atzar. Tot es pot planificar per a que el resultat final sigui el desitjat. El disseny digital de la rialla és una nova eina d’aplicació informàtica que ha vingut per a quedar-se. Fer realitat el somni de tenir unes dents ben boniques és possible gràcies al Disseny Digital del Somriure.

El Doctor et recomana

DIGITAL SMILE DESIGN

L’anàlisi digital del somriure a partir de fotografies intra i extraorals aconsegueix una planificació estètica perfecta.

LA BELLESA DEL Zirconi-ceràmica

Materials ceràmics com el zirconi o el disilicat de liti aconsegueixen imitar a la perfecció la dent natural per crear dents perfectes.

COMPOSITES ESTÈTICS

Els materials de resina composta aplicada de forma estratificada sobre la superficie de la dent natural ofereixen resultats extraordinaris.

BLANQUEJAMENT DENTAL ZOOM

El sistema de blanquejament ZOOM creat per Philips ofereix una garantia de blanquejament en una sóla sessió clinica. És increïble.