La bellesa del zirconi-ceràmica

FES REALITAT EL TEU SOMNI
Slider

La bellesa del zirconi-ceràmica

Els Tractaments Ceràmics Dentals estan arribant actualment a nivells molt elevats d’excel·lència gràcies a materials que no necessiten estructures metàl·liques com són el Zirconi i el Disilicat de Liti. Aquests materials ceràmics tenen una resistència molt elevada (entre 360 i 400 Mpa) i unes qualitats estètiques que aconsegueixen reproduïr l’Anatomia i l’Estètica Dental amb una naturalitat extraordinària.

La biocompatibilitat dels materials i la tecnologia Cad-Cam aplicada fan possible tècniques de reconstrucció dental mínimament invasives i amb uns resultats predictibles que fan possible recuperar l’anatomia i l’estètica dental dels pacients que han patit alteracions de forma i color de les seves dents.

Avui en dia es possible fer realitat el somni de tenir unes dents perfectes. Mai abans, els protèsics dentals experts en estratificació de ceràmiques dentals havien aconseguit reproduïr amb tanta naturalitat les nostres dents.

El Doctor et recomana

DIGITAL SMILE DESIGN

L’anàlisi digital del somriure a partir de fotografies intra i extraorals aconsegueix una planificació estètica perfecta.

LA BELLESA DEL Zirconi-ceràmica

Materials ceràmics com el zirconi o el disilicat de liti aconsegueixen imitar a la perfecció la dent natural per crear dents perfectes.

COMPOSITES ESTÈTICS

Els materials de resina composta aplicada de forma estratificada sobre la superficie de la dent natural ofereixen resultats extraordinaris.

BLANQUEJAMENT DENTAL ZOOM

El sistema de blanquejament ZOOM creat per Philips ofereix una garantia de blanquejament en una sóla sessió clinica. És increïble.