Enblanquiment dental Zoom

Slider

Enblanquiment dental Zoom

El color blanc de les dents és la característica estètica més desitjada pels nostres pacients. Per aconseguir-la tenim la làmpara més emprada als EEUU: la làmpara d’ENBLANQUIMENT DENTAL ZOOM de Philips. Aquesta làmpara utilitza una logitut d’ona de llum blava que activa el Peròxid d’Hidrogen que utilitzem com a enblanquidor. En 45 minuts aconsegueix augmentar espectacularment els tons blancs de les nostres dents.

El kid Zoom de Philips també inclou un Peròxid de Carbamida per a que puguem reforçar a casa l’emblanquiment aconseguit a la clínica amb la làmpara.

Mai havia resultat tant ràpit i eficaç enblanquir les nostres dents naturals. Tenir un somriure més blanc millora la nostra relació amb les altres persones ja que les nostres expressions facils són més atractives.

El Doctor et recomana

DIGITAL SMILE DESIGN

L’anàlisi digital del somriure a partir de fotografies intra i extraorals aconsegueix una planificació estètica perfecta.

LA BELLESA DEL Zirconi-ceràmica

Materials ceràmics com el zirconi o el disilicat de liti aconsegueixen imitar a la perfecció la dent natural per crear dents perfectes.

COMPOSITES ESTÈTICS

Els materials de resina composta aplicada de forma estratificada sobre la superficie de la dent natural ofereixen resultats extraordinaris.

BLANQUEJAMENT DENTAL ZOOM

El sistema de blanquejament ZOOM creat per Philips ofereix una garantia de blanquejament en una sóla sessió clinica. És increïble.